Çırak İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Saatler: 08:00 da başlayıp 14:45 da paydos etmektedirler.
Isınma: Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cirakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çırak Ortaokulu Çırakköy Özalp / VAN

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Çırakköy ÖZALP / VAN

Adres - Çırak Ortaokulu Çırakköy Özalp / VAN

Ulaşım Özalp ilçe merkezlerine ve il merkezine ulaşım okulumuza öğretmen getiren servis araçları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 36 km, il merkezine uzaklığı 88 km´dir. Okulumuz ilçe merkezine en uzak köylerden birinde bulunmaktadır.